Kan ik mijn bod voor een upgrade wijzigen, annuleren of overdragen?

Ja, je kan je bod aanpassen of annuleren tot 49 uur vóór de geplande vertrektijd van je vlucht. Hoe? Klik op de link in de bevestigingsmail van jouw bod of log je in op de upgradepagina. Let op! Dit kan alleen als je bod nog niet aanvaard werd.

Als je met succes een bod hebt uitgebracht op een upgrade, kan de upgrade niet worden geannuleerd of overgedragen. Als je je vlucht wilt wijzigen nadat je een upgrade hebt ontvangen, wordt je terugbetaald of gecrediteerd voor jouw succesvolle bod voor een upgrade onder de voorwaarden die van toepassing zijn op het oorspronkelijke vliegticket.

Indien je volgens de voorwaarden van toepassing op het oorspronkelijke vliegticket recht hebt op terugbetaling van de prijs van het oorspronkelijke ticket, wordt het bedrag van de upgrade terugbetaald op de creditcard die gebruikt werd om de upgrade te betalen. Indien je volgens de voorwaarden die van toepassing zijn op het oorspronkelijke ticket geen recht hebt op terugbetaling van de prijs van het oorspronkelijke ticket, heb je geen recht op terugbetaling van het bedrag dat je voor de Upgrade hebt betaald.

Werd je bod niet aanvaard? Dan kun je niet meer bieden voor dezelfde vlucht.

Lees meer.


Hebben we jouw vraag beantwoord?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)