Waarom wordt mijn instapkaart niet getoond in de mobiele app van Brussels Airlines na het inchecken?

Eerst moet je een account aanmaken en je e-mailadres of telefoonnummer bevestigen (door te klikken op de confirmatielink die je zal ontvangen).

Tijdens het inchecken moet je hetzelfde e-mailadres/telefoonnummer gebruiken om je instapkaart in de mobiele app te bekijken (anders moet je de instapkaart gebruiken die via e-mail wordt verzonden).

Als je al ingecheckt bent, dan kan je een account aanmaken en opnieuw inchecken met het juiste e-mailadres/telefoonnummer om de instapkaart in de app te bekijken