Heb ik een internetverbinding nodig om de mobiele app van Brussels Airlines te kunnen gebruiken?

Je hebt een internetverbinding nodig om in te checken en om je instapkaart te ontvangen. Maar eens je instapkaart is aangemaakt, dan heb je geen internetverbinding meer nodig op deze te gebruiken. Je kan de app op elke Wi-Fi-hotspot gebruiken, waar ook ter wereld. je kan de app ook gebruiken met je 3G/4G dataverbinding maar wees voorzichtig met eventuele roamingkosten in het buitenland.