Wat is automatisch inchecken?

Bij automatisch inchecken hoef je niet langer te onthouden wanneer je online of op de luchthaven moet inchecken voor je vlucht. Wij doen dan namelijk het werk voor jou. Wij checken je in en sturen je 24je voor je vlucht je mobiele instapkaart door.

Je kan ervoor kiezen om je instapkaart per e-mail (printbaar PDF-bestand of mobiele instapkaart) of per SMS (met een link naar een mobiele instapkaart) te ontvangen.

Meer informatie over automatisch inchecken.