Hoe kan ik inchecken met mijn smartphone?

Je kan online inchecken met je smartphone via checkin.brusselsairlines.com of via de Brussels Airlines app. In beide gevallen heb je een internetverbinding nodig om in te checken en je instapkaart te creeëren. Eens je instapkaart is aangemaakt, kan je deze ook offline gebruiken.

Als de luchthaven van waaruit je vliegt niet uitgerust is met een scansysteem voor mobiele instapkaarten, dan moet je naar de incheckbalie of het bagageafgiftepunt gaan. Daar zal men je instapkaart voor je afdrukken.