Hoe kan ik inchecken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om in te checken bij Brussels Airlines :

• Online inchecken, van 24u tot 1u voor vertrek
  • Inchecken met je smartphone via onze mobiele app, van 24u tot 1u voor vertrek
  • Express Check-in op de machines in de luchthaven, beschikbaar op Brussels Airport voor alle Europese vluchten van Brussels Airlines
  • Aan de incheckbalie op de luchthaven.
  • City Check-in in één van onze stadskantoren (alleen in Afrika)

Voor meer informatie kan je terecht op onze pagina over check-in opties en check-in deadlines.