Kan ik mijn boeking bewaren?

Bijgewerkt 9/3/21 door Kim Vanderhaeghen

Wanneer je een ticket boekt, maar nog wat tijd nodig hebt voor je de boeking bevestigt, kan je de prijs voor 48 uur reserveren.

Selecteer jouw gewenste vlucht en reserveer deze voor 48 uur door op ‘Bewaar je boeking’ te klikken onder de vluchtselectie. Je krijgt vervolgens een e-mail met meer uitleg en hebt 48 uur de tijd om jouw boeking te bevestigen of te annuleren. Een annuleringskost zal aangerekend worden indien je geen actie onderneemt binnen 48 uur of je boeking annuleert.

Meer informatie.