Welke opties biedt Brussels Airlines aan bedrijven?

Distributiepartners, zakelijke klanten en potentiële technologieleveranciers kunnen kijken op Direct Connect, de nieuwe manier om rechtstreeks te boeken bij de Lufthansa Group.

Als je een oplossing op maat nodig hebt voor je congres of conferentie, kunt je deelnemen aan het Lufthansa Group Meetings and Events Programme.

Brussels Airlines biedt ook de mogelijkheid om een volledige vlucht te charteren. Meer informatie over charters.

Voor meer informatie over onze bedrijfsoplossingen, klik hier.