Waar krijg ik mijn instapkaart?

Je ontvangt je instapkaart na het inchecken.

Voor online inchecken, inchecken via de app en automatisch inchecken:
  • Je kunt kiezen of je de instapkaart per e-mail of sms wilt ontvangen. Controleer wel of je e-mailadres en telefoonnummer juist ingevuld zijn en kijk voor alle zekerheid ook eens in de spamfolder.
  • Je ontvangt normaliter ook de instapkaarten voor je aansluitende vluchten, tenminste als de check-in voor die vluchten al geopend is. Anders moet je naar de servicedesk gaan in de luchthaven waar je overstapt.
Voor inchecken in de luchthaven, Express Check-in en City check-in Afrika:
  • Je ontvangt je instapkaart aan de incheckbalie of van de zelfbedieningsautomaat.
  • e ontvangt normaliter ook de instapkaarten voor je aansluitende vluchten, tenminste als de check-in voor die vluchten al geopend is. Anders moet je naar de servicedesk gaan in de luchthaven waar je overstapt.
Heb je je instapkaart verloren of heb je hem niet ontvangen?
  • Je kunt opnieuw het online incheckproces volgen om je instapkaart weer op te halen.
  • Controleer goed of er geen typefouten in je e-mailadres of telefoonnummer staan.
  • Sommige telefoons blokkeren automatisch verzonden SMS'en. In dat geval kun je je instapkaart niet per sms ontvangen. Herhaal het incheckproces en geef deze keer aan dat je de instapkaart via e-mail wilt ontvangen.
  • Als het niet lukt om de instapkaart via e-mail te ontvangen, kun je het incheckproces herhalen en deze keer aangeven dat je de instapkaart per sms wilt ontvangen.
  • In alle andere gevallen kun je terecht aan de incheckbalie in de luchthaven. Onze incheckmedewerker zal je dan de instapkaart overhandigen.