Hoe vind ik het nummer van mijn gate op Brussels Airport?

Zodra je geland bent, bekijk je best de vluchtinformatieschermen en luister je aandachtig naar de omgeroepen berichten. Zodra de informatie voor je aansluitende vlucht beschikbaar is, vind je de informatie over je gate op de website van Brussel Airport en op de app van Brussel Airport.

Sommige vluchten hebben meerdere vluchtnummers (bv. SN, LH, LX, OS). In dat geval worden de verschillende nummers beurtelings weergegeven op de schermen.